Study Guide

Sunderland.gr: Το απόλυτο ψηφιακό εγχειρίδιο για την πόλη του Sunderland!

Το Sunderland.gr είναι ένα  site που σε ξεναγεί ολοκληρωτικά και ευχάριστα στην πόλη του Sunderland. Η ομάδα μας, μέλη του ευρωπαϊκού γραφείου διασύνδεσης και ενημέρωσης του Πανεπιστημίου του Sunderland, καθώς και παλιοί απόφοιτοί του, δημιουργήσαμε έναν ιστότοπο αφιερωμένο στον τρόπο ζωής και διαβίωσης στην όμορφη πόλη που φιλοξενεί το Πανεπιστήμιό μας.

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου καλύπτουν μεγάλη γκάμα χρήσιμων αλλά και ψυχαγωγικών θεμάτων. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη διαμονή των φοιτητών σε ιδιωτικές εστίες ή διευθύνσεις μεσιτικών γραφείων καθώς και προτάσεις ξενοδοχείων. Επίσης, προτείνουμε μια σειρά από αξιοθέατα αλλά και δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε. Κι επειδή νηστικό αρκούδι δε χορεύει σας παρέχουμε μια λίστα με εστιατόρια καφετέριες και μπαράκια, καθώς και εμπορικούς χώρους για να πραγματοποιήσετε τα ψώνια σας. Ξεχωριστές ενότητες φυσικά αποτελούν οι δυο ζωτικής σημασίας χώροι για την πόλη του Sunderland, το Πανεπιστήμιό μας και η διεθνούς φήμης ομάδα της πόλης.

Απευθύνεται στους εν ενεργεία ή εν δυνάμει φοιτητές του Πανεπιστημίου του Sunderland, στους γονείς αυτών αλλά και σε όσους θέλουν να επισκεφτούν αγαπημένα τους πρόσωπα ή επιθυμούν να περιηγηθούν την ιδιαίτερη πόλη του Sunderland έχοντας αυτό το ηλεκτρονικό εγχειρίδιο ως οδηγό.

Αναμένουμε σχόλια από την περιήγησή σας, καθώς και περαιτέρω ιδέες για τις συμπεριλάβουμε στο site μας.

 

Exit mobile version